Glasbewassing

Glasbewassing

Glasbewassing: een helder verhaal

Schone ramen verhogen de uitstraling van uw bedrijfspand. Bovendien verlengt ‘vers gewassen’ glas de levensduur van uw ramen en kozijnen. En schoon glas laat meer licht door, wat wel zo prettig werkt. Regelmatig uw ramen wassen is dan ook letterlijk en figuurlijk een goede zaak. 

Wilt u ook blinkende ramen? Wij vertellen u graag alles over het wassen van uw binnen-, buiten- en separatieglas en het reinigen van uw gevel. Op elke hoogte. Ook adviseren we u graag over de frequentie. Afgestemd op de locatie van uw bedrijfspand en de ligging van de gevel.

Wist u dat een gevel op het westen vuiler wordt dan een oostgevel? Wind en regen komen in Nederland namelijk vaak vanuit het westen.

Digitale Glazenwasser
De Digitale Glazenwasser is gratis voor alle opdrachtgevers. Dit online plannings- en registratiesysteem is speciaal ontwikkeld om klanten maximale transparantie en realtime inzicht te geven in de schoonmaakwerkzaamheden aan de gevel. Met de Digitale Glazenwasser heeft u inzicht in de planning van de glaswas op uw pand(en), en de onderhanden en afgeronde werkzaamheden.


Totaal Gevelmanagement: glasbewassing en gevelreiniging in één

Een structureel mooiere gevel tegen lagere kosten? Dat is Totaal Gevelmanagement van Fortron. Door tijdens de periodieke glaswasbeurt ook de gevel te onderhouden, ontstaat een fraaiere gevel én bespaart u ook nog eens flink op de totale onderhoudskosten. Tot wel 20% over 10 jaar!

15 tot 20% besparing op totale onderhoudskosten

In tegenstelling tot periodiek groot onderhoud, staat Totaal Gevelmanagement voor regelmatig klein onderhoud. Zo voorkomen we fluctuaties in de uitstraling van het gebouw en hoeft u minder vaak groot onderhoud uit te voeren.

Totaal Gevelmanagement garandeert:
- Betere verkoop- en verhuurbaarheid van uw pand
- Constante uitstraling van uw gevel
- Meer onderhoud, minder kosten
- Langere levensduur van afwerkmaterialen
- Garantiebehoud van nieuwe gebouwen
- 24/7 inzicht in werkzaamheden via digitaal klantportaal

Fortron Façade Brush I & II
Met de ontwikkeling van de innovatieve Fortron Façade Brush I en II slaat Fortron twee vliegen in één klap: glasbewassing én gevelreiniging voortaan in één moeite. En dat in een fractie van de tijd die er normaal voor een glaswasbeurt staat.


Fortron Facade Brush I: speciaal ontwikkeld voor gebouwen met een gevelinstallatie

De Fortron Façade Brushes wassen de gevel volautomatisch op en neer, waardoor vuil water niet kan opdrogen. En dankzij het gebruik van osmosewater heeft ook kalkvorming geen kans. Met een streeploos resultaat tot gevolg. De Fortron Façade Brush II is specifiek ontwikkeld voor gebouwen zonder gevelinstallatie.


Fortron Facade Brush II: helemaal mobiel en speciaal ontwikkeld voor gebouwen zonder gevelinstallatie

Download flyer

      


Fortron

Voor glasbewassing en gevelreiniging hebben wij samen met ons zusterbedrijf Fortron. Fortron is al 35 jaar dé specialist in glasbewassing en gevelreiniging voor bedrijven, overheden en instellingen. Ruim 250 bevlogen vakmensen werken dag in dag uit aan de gevel. Ze voeren ieder schoonmaakproject met grote precisie uit en staan voor goede service en hoge kwaliteit. Het contact met Fortron verloopt als vertrouwd via uw vaste Hago-contactpersoon.


Ik wil meer weten over glasbewassing

Ik wil meer weten over glasbewassing
Re-captcha
Captcha