Menu
Geurabsorberende folie

Geurabsorberende folie

Geurabsorberende folie

Kampt u met geur- of zelfs stankoverlast in sanitaire ruimtes? Bieden luchtverfrissers geen oplossing en maken de schoonmakers overuren? Geurabsorberende folies zijn de oplossing. Ze absorberen binnen 24 uur 80% van de onaangename geur en ze blijven hun werking houden. Zo blijven sanitaire ruimtes fris.

Vrijwel overal toepasbaar
De speciale antigeurfolie bevat een stof die geuren absorbeert. Een nare lucht verdwijnt doordat het als het ware wordt opgezogen en niet alleen wordt gecamoufleerd, zoals luchtverfrissers dat doen. Afhankelijk van de geurintensiteit moet de folie enkele keren per jaar licht gesprayd worden met een speciale 100% milieuveilige cleaner. Dat doen wij voor u. Geurabsorberende folie is vrijwel overal toepasbaar, zelfs over tegels.  

Geurabsorberende folies zijn dé oplossing voor sanitaire ruimtes die ondanks alle schoonmaakinspanningen onfris blijven ruiken.

Kleuren en afbeeldingen
De geurabsorberende folie is leverbaar in een transparante uitvoering, neutrale kleuren maar ook in full colour. Uw eigen fotowand creëren is dus ook een optie, zelfs over deuren heen. Zo verander je heel snel en gemakkelijk de sfeer in de toiletruimte.

Duurzaam
De folies zijn ijzersterk, stootvast en beschermen de ondergrond. Op de folies krijgt u zelfs een garantie van vijf jaar. Het plaatsen gebeurt vrijwel geluidloos en uiteraard zonder plooien en blazen.

De voordelen op een rij:
• geurabsorberend en neutraliserend
• maakt onderhoud eenvoudiger
• kan transparant of met een print naar keuze geleverd worden
• direct en snel te plaatsen
• getest op antimicrobiële eigenschappen en brandveiligheid
• is verwijderbaar
• 5 jaar garantie


Ik wil meer weten over geurabsorberende folie

Ik wil meer weten over geurabsorberende folie
Re-captcha
Captcha

Download flyer

       


Fleetshield

Voor het neutraliseren van geuren en het decoreren van sanitaire ruimtes hebben wij een samenwerkingsverband met Fleetshield. Fleetshield biedt een snelle, milieuvriendelijke en professionele oplossing voor de bescherming en veredeling van talloze ondergronden. Voor diverse klanten van Hago hebben ze stinkende en saaie toiletruimtes omgetoverd tot frisse en mooie ruimtes. Voor een aantal van hun folies hebben ze de exclusieve rechten voor de Europese markt.