Menu
reiniging van raambekleding

Reiniging van raambekleding

Reinigen van raambekleding: snel, schoon en mobiel

Raambekleding trekt vuil aan, waardoor het er al snel grauw en onverzorgd uitziet. Bovendien – en dat geldt vooral voor gordijnen en vitrage – houdt het stof vast. Regelmatig onderhoud is noodzakelijk voor een representatieve uitstraling en ter voorkoming van verkleuring.

Licht- en zonwering

Het reinigen van uw licht- en zonwering gebeurt met een mobiele reinigingsunit bij u voor de deur. Met behulp van ultrasoon reiniging* hangt alles binnen ongeveer twee uur weer volledig gereinigd op z’n plek. Ook zorgen we voor herstel van kleine mankementen, waardoor alles na de reiniging weer probleemloos werkt.

Gordijnen en vitrages
Ook gordijnen en vitrages reinigen we in onze wasunit bij u voor de deur. Wij halen uw gordijnen en/of vitrages af, coderen ze en wassen ze . Binnen 2 uur na het afhalen hangen we de raambekleding weer lichtvochtig op hun plaats, waarbij we direct zoekgeraakte of kapotte runners en haken aanvullen. Ook voeren we eventuele kleine reparaties direct uit. Door de all-in service is uw raambekleding in een mum van tijd weer schoon en representatief. Desgewenst voorzien wij uw gordijnen ook van een vereiste brandvertragende behandeling. Kleinere hoeveelheden of chemisch te reinigen producten nemen wij voor u mee naar de centrale wasserij en brengen deze binnen 48 uur weer gereinigd retour.

Verlichtingsarmaturen en roosters
Wist u dat de lichtopbrengst door vervuiling van roosters en reflectoren aan verlichtingsarmaturen in de loop der jaren kan teruglopen tot 20%? Reinigen is dus geen overbodige luxe. Ook deze demonteren we voor u en reinigen we ‘ultrasoon’ in onze mobiele reinigingsunit. Indien gewenst, vervangen we ook gelijk de lampen en starters. De lampen kunnen door ons worden geleverd en afgevoerd (chemisch afval).

Specialistische reiniging van:
- lamellen
- jaloezieën
- gordijnen
- plissé
- silhouettes
- duettes
- vitrages
- buitenzonwering zoals screens en markiezen
- verlichtingsarmaturen en roosters

* Wat is ultrasoon reiniging?
Bij ultrasoon reiniging worden door een vloeistof ultra kortegolf geluidstrillingen gestuurd. Hierbij ontstaat beweging/reiniging en imploderen de watermoleculen tegen het te reinigen object, waardoor het vuil heel inventief en zeer grondig verwijderd wordt. Het resultaat is, aangevuld met het aanbrengen van een antistatische coating, grandioos.Ik wil meer weten over reiniging van raambekleding

Goed om vooraf al te weten is dat alle activiteiten op een door TNO-certificering getoetst ISO 9001-niveau worden uitgevoerd. Onze medewerkers zijn allen (VCA) opgeleid en wij werken met hoogwaardige en professionele apparatuur en reinigingsmiddelen. Bij de oplevering lopen we de resultaten gezamenlijk met u na om te controleren of alles naar wens en volgens afspraak is uitgevoerd.
Ik wil meer weten over reiniging van raambekleding
Re-captcha
Captcha

Download flyer
Speed Clean Mobile

Voor de reiniging van raambekleding en verlichtingsarmaturen hebben wij een samenwerkingsverband (landelijk) met Speed Clean Mobile.