Menu
Stoelenreiniging

Stoelenreiniging

Stoelenreiniging

Zijn uw stoelen vervuild? Met behulp van een uniek en milieuvriendelijk reinigingssysteem zijn wij in staat uw stoelen ter plaatse grondig te reinigen, zodat ze er weer uitzien als nieuw.

Reinigen

Uw stoelen worden schoongemaakt door middel van een volledig gecontroleerde vloeistoftransport. Dit biedt de mogelijkheid de waterstroom in te stellen op de dikte van de te reinigen meubelstof. De backing (de vulling die zich bevindt onder de meubelstof) wordt niet nat, waardoor verpulveren en explosieve groei van micro-organismen wordt voorkomen. De gereinigde stoelen zijn binnen 3 uur schoon én droog.

Bacteriologisch desinfecteren met Ozon
Stoelen en banken zijn een voedingsbodem voor stofmijten, bacteriën, virussen, sporen en schimmels. Hago adviseert bij het reinigen van stoelen deze ook te desinfecteren. Hiervoor gebruiken we als eerste de krachtige desinfectant Ozon. Ozon is 2500 maal effectiever dan chloor en doodt alle ongewenste, aanwezige micro-organismen. Het tast de bestaande beschermlaag niet aan en laat alleen zuurstof achter als residu. Dit betekent een enorme ontlasting van het milieu.

Beschermen
Door het dagelijks gebruik van de stoelen slijt de beschermlaag van uw stoelen. Hago voorziet de stoelen desgewenst van een effectieve, vuilafstotende laag.

Geen vlek te gek
Voor iedere vlek hebben we een adequate oplossing. Hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld koffie, thee, rode wijn, verf, fruitsappen, teer e.d. worden op professionele wijze zonder verkleuring en/of beschadigingen uit uw meubelstof verwijderd.

De voordelen
• Een complete reiniging van de meubelstof waardoor uw stoel langer meegaat
• Verwijdering van micro-organismen, zoals virussen, bacteriën, huisstofmijten en sporen
• Milieuvriendelijk
• Stoelen zijn na reiniging binnen 3 uur weer te gebruiken

Ik wil meer weten over stoelenreiniging

Benieuwd wat Hago voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een (gratis en vrijblijvende) demonstratie.
Ik wil meer weten over stoelenreiniging
Re-captcha
Captcha

Download flyer

      


MDS

Voor de reiniging van stoelen hebben wij een samenwerkingsverband (landelijk) met MDS. Alle contacten lopen via uw contactpersoon van Hago, maar MDS voert de werkzaamheden uit. Hierdoor profiteert u van het specialisme en de kennis van MDS. Hago en MDS werken ook samen voor tapijtreiniging, en reiniging van houten en natuursteen vloeren.