Waar je schoonmaakbedrijf Hago - Kantoren

Kantoren

Veranderend kantoorgebruik

Hago is specialist in het vakkundig schoonmaken van kantooromgevingen. Een schone werkplek, schoon sanitair, vakkundig vloeronderhoud en andere vormen van specialistische reiniging zijn de vakman toevertrouwd.

Veranderend gebruik van kantoren en toenemende behoefte aan een dienstverlenend werkklimaat vraagt meer flexibiliteit en gastheerschap van de schoonmaker.Vast team opgeleide vakmensen
Wij werken op kantoren met een vast team van opgeleide vakmensen. Korte lijnen en eigen verantwoordelijkheden, maar ook plezier in het werk en voldoende aandacht en communicatie zijn topprioriteit. Wij bieden al onze objectleiders een MBO-opleiding om goed met de klant mee te kunnen denken en voorstellen aan te dragen voor verbetering van de schoonmaak.

Zomaar een paar belangrijke zaken die het schoonmaakteam helpen goed vakwerk af te leveren. Zodat u en uw kantoorgasten tevreden zijn over de schone omgeving en u geen omkijken hebt naar de dienstverlening. Zoals het hoort te zijn, eigenlijk heel vanzelfsprekend.

Top-3 ergenissen

Aan welke vieze plekken ergert men zich het meest? De top-3 ergenissen van eindgebruikers zoals blijkt uit onderzoek van Synovate (in opdracht van Hago):
1. Vies sanitair / toilet   79%
2. Vieze werkkamer       32%
3. Vieze pc                     28% 

Download het schoonmaakbelevingsonderzoek >>


Dagschoonmaak, de voordelen

1. Korte lijnen: direct contact met schoonmaker
2. Lager verloop en ziekteverzuim schoonmaakpersoneel
3. Energiebesparing van bijna 10%
4. Wederzijds verantwoordelijkheidsgevoel stijgt 
5. Maximale stijging belevingskwaliteit
6. Respect en waardering voor de schoonmaker

Meer over dagschoonmaak >>


Gediplomeerde objectleiders

Al onze objectleiders krijgen een door speciaal voor Hago ontwikkelde MBO-opleiding. Een klantgerichte houding, prioriteiten stellen, agendabeheer en blikverruiming zijn zomaar een paar ingrediënten die de objectleider tot een goed gewaardeerd gesprekspartner en adviseur maken. In juni 2011 ontvingen 65 objectleiders van Hago dit felbegeerde diploma >>.

Vakmensen in kantoorschoonmaak

1. Vast team van betrokken mensen 
2. Opgeleid in schoonmaakvakmanschap en communicatief vaardig
3. Goede beheersing van de Nederlandse taal 
4. Vrijheid en eigen verantwoordelijkheid in bepalen schoonmaakprogramma 
5. Gastgericht bij schoonmaak op de dag
6. Flexibel schoonmaken, aangepast op kantoorgebruik