Menu
Schoonmaak kantoren - schoonmaakbedrijf Hago

Kantoren

Specialist in het vakkundig schoonmaken van kantooromgevingen

Hago is specialist in het vakkundig schoonmaken van kantooromgevingen. Een schone werkplek, schoon sanitair, vakkundig vloeronderhoud en andere vormen van specialistische reiniging zijn de vakman toevertrouwd. Vanuit dat vakspecialisme denken we met u mee en handelen proactief. We bieden schoonmaak op maat. Voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, die past bij uw wensen en die van uw collega’s. Schoonmaak waar u geen omkijken naar heeft. Dát is de dienstverlening van Hago.

Maatwerk 
De dienstverlening van Hago is gebaseerd op signaleren en vooruitzien. Dat zorgt ervoor dat Hago op iedere actuele vraag een antwoord heeft. Van duurzaamheid tot gastvrijheid en van Het Nieuwe Werken tot innovatie. Voor dergelijke thema’s ontwikkelde Hago een aantal maatwerkprogramma’s.

Dagschoonmaak, de voordelen

Hago stimuleert dagschoonmaak. Uit respect en waardering voor de schoonmaker, die hiermee weer een gezicht krijgt en ’s avonds – net als iedereen – weer aan tafel schuift bij zijn of haar gezin. In de praktijk betekent dit dat de schoonmaker zich meer betrokken voelt bij zijn werk en meer verbonden met uw pandbewoners en u als opdrachtgever.

1. Korte lijnen: direct contact met schoonmaker
2. Lager verloop en ziekteverzuim
3. Energiebesparing van bijna 10%
4. Maximale stijging belevingskwaliteit
5. Respect en waardering voor de schoonmaker

Meer over dagschoonmaak >>


Top-3 ergenissen

Aan welke vieze plekken ergert men zich het meest? De top-3 ergenissen van eindgebruikers zoals blijkt uit onderzoek van Synovate (in opdracht van Hago):
1. Vies sanitair / toilet   79%
2. Vieze werkkamer       32%
3. Vieze pc                     28% 

Download het schoonmaakbelevingsonderzoek >>


Gediplomeerde objectleiders

Al onze objectleiders krijgen een door speciaal voor Hago ontwikkelde MBO-opleiding. Een klantgerichte houding, prioriteiten stellen, agendabeheer en blikverruiming zijn zomaar een paar ingrediënten die de objectleider tot een goed gewaardeerd gesprekspartner en adviseur maken. Meer over onze gediplomeerde objectleiders >>