Menu
Schoonmaak in de industrie - schoonmaakbedrijf Hago

Food & Industry

Schoonmaak bij de vakman in veilige handen

Kostenbesparingen en hoge eisen aan kwaliteit en productiesnelheid dwingen fabrikanten om hun productieprocessen steeds efficiënter en effectiever in te richten. Tegelijkertijd staan veiligheid en behoud van kwaliteit van de productie meer in de belangstelling dan ooit. Hago Food & Industry begrijpt dit spanningsveld als geen ander en kent haar weg binnen de industrie. Dat stelt ons in staat actief met u mee te denken over schoonmaak en aanpalende facilitaire diensten, oplossingen en slimme werkwijzen aan te dragen en te anticiperen op de dagelijkse praktijk.

Hago Food & Industry is als business unit van Hago dedicated ingericht rondom reiniging van industriële omgevingen. Hago Food & Industry combineert de kracht van een landelijke organisatie en sterke backoffice met 70 jaar specialistische kennis en ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, de chemische industrie en hightech productieomgevingen. Zo zetten we dagelijks haar expertise in bij toonaangevende opdrachtgevers. 

>> Schoonmaak in de chemische industrie
>> Schoonmaak in high tech productieomgevingen
>> Schoonmaak in de voedingsmiddelenindustrie

Vakspecialist in industriële schoonmaak

Hago Food & Industry combineert kennis van hygiëne, productieprocessen en relevante wet- en regelgeving met het vakmanschap van mensen en goed vakgereedschap. Hago Food & Industry ontwikkelde een schoonmaakmodel voor de industrie, waarin maatwerk en flexibiliteit essentiële variabelen zijn om met het productieproces mee te bewegen. Een model gestoeld op uiterste hygiëne, veiligheid en behoud van productiekwaliteit, met aandacht voor zijn productieactiviteiten. Een model waarmee Hago Food & Industry niet alleen meedraait in het productieproces, maar daadwerkelijk waarde toevoegt. Maatwerk met een vaste basis: vakmanschap.

 

Hago Food & Industry
Vlierwerf 5, 4704 SB Roosendaal
Postbus 1479, 4700 BL Roosendaal
T 0165 - 562 190
E info@hagofoodandindustry.nl

Vakmanschap van Hago Food & Industry

1. Kennis & Kwaliteit 
We kennen het belang van schoonmaak in productieomgevingen en we zijn ons bewust van de risico’s die dit met zich meebrengt. Onze middelen en materialen zijn dan ook altijd getest. Onze medewerkers hebben allen ruime ervaring in (de schoonmaak van) productiebedrijven. Onze rayonleiders zijn bovendien gecertificeerd docent voor de Basisopleiding Schoonmaak en leiden onze eigen medewerkers op, zowel bij aanvang van het werk als doorlopend op de werkvloer. Aanvullende vakspecialistische opleidingen, waaronder  VCA en volledige procestechnische opleidingen zijn onderdeel van het in-huis-ontwikkelde Hago/Vapro-opleidingsprogramma. Met de prestatiemeter van Hago Food & Industry houdt u vinger aan de pols op gestelde KPI’s; de garantie van heldere rapportage.

2. Snelheid & Flexibiliteit 
Hago Food & Industry is erop ingericht om flexibel om te gaan met pieken en dalen en zorgt buiten een continu schoonmaakteam voor een flexibele opgeleide schil om pieken op te vangen. Voor dalingen in de productie denken we graag met u mee over interne oplossingen.

3. Communicatie & Innovatie
Voor iedere opdrachtgever stelt Hago Food & Industry een scoutingteam samen, bestaande uit interne en externe deskundigen. Tijdens een jaarlijkse ronde signaleren zij operationele, kwalitatieve en financiële kansen. De hieruit voortvloeiende conclusies en aanbevelingen zijn kwaliteitverhogend en waar mogelijk kostenbesparend.
Bij de organisatie van schoonmaak gaan wij daarbij zoveel mogelijk uit van standaardisatie van gelijke processen, en optimalisatie van kernactiviteiten. Met inzet van de ver doorontwikkelde mobiele app Sm@rt verzamelen we data over de lopende processen, apparatuur, omgeving en schoonmaakhandelingen en bekijken hoe we slimmer kunnen organiseren. Bijvoorbeeld door het verschuiven of samenpakken van handelingen of activiteiten elders onder te brengen. Zo verhogen we efficiency, zonder dat de kwaliteit in het geding komt. Ook maakt Sm@rt het mogelijk om defecten direct digitaal te melden en te registeren in de fotobibliotheek.