Menu
Waar je schoonmaakbedrijf Hago vindt - Onderwijs

Onderwijs

Schoonmaak op maat voor iedere school

Studenten en leerlingen presteren beter in een schone leeromgeving. Daarom is een schone school ook zo belangrijk. Voor scholen en andere onderwijsinstellingen is Hago de partner die de schoonmaak in uw schoolgebouwen voor u regelt. En naast de schoonmaak, zijn onze mensen ook inzetbaar als conciërge of kantinebeheerder.

Dockinga_college

Maatwerk
Geen school is hetzelfde, ieder gebouw is verschillend en budgetten voor schoonmaak al net zo. Daarom vraagt iedere school om een andere aanpak. Of u nu beheerder bent van een basisschool, voortgezet onderwijs instelling of een hogeschool / universiteit, bij Hago krijgt u altijd schoonmaak op maat. Uiteraard zorgen we ervoor dat het schoonmaakrooster aangepast is op de onderwijskalender. Op die manier is er minimale bezetting in vakantieperiodes en door onze flexibele werkuren spelen we gemakkelijk in op instellingen die ook avondonderwijs aanbieden.

Maatwerkprogramma's
De dienstverlening van Hago is gebaseerd op signaleren en vooruitzien. Dat zorgt ervoor dat Hago op iedere actuele vraag een antwoord heeft. Van duurzaamheid tot gastvrijheid en van Het Nieuwe Werken tot innovatie. Voor dergelijke thema’s ontwikkelde Hago een aantal maatwerkprogramma’s.

Opdrachtgevers

Hago werkt bij een groot aantal onderwijsinstellingen. Een greep uit de opdrachtgevers:
- Universiteit van Utrecht
- Hogeschool Windesheim
- ROC Nijmegen
- ROC Aventus
- Dr. Nassau College
- Hogeschool Zuyd

SchoonPlein

Speciaal voor basisscholen ontwikkelde Vebego (Hago's moedermaatschappij) SchoonPlein. SchoonPlein is een lesproject voor basisscholen waarin leerlingen op een aansprekende en creatieve manier aan de slag gaan met ‘leren en leven in een schone omgeving’. De schoonmaker van de school is actief betrokken bij het project en komt in de klas vertellen over zijn of haar werk. SchoonPlein laat zien dat het schoonhouden van de school iets is wat je samen doet. Meer over SchoonPlein >>