Menu
Zichtbaar Beter - Schoonmaakbedrijf Hago - dagschoonmaak

Wat is Zichtbaar Beter

Wat is Zichtbaar Beter?

Zichtbaar Beter is een reactie op de traditionele schoonmaak die in de loop der jaren is verworden tot hogere wiskunde. Voor Europese aanbestedingen leveren we vuistdikke boekwerken aan, vol rekenkundige modellen om aan de gestelde (kwaliteits)eisen te voldoen. Dat kan eenvoudiger.

A4-tje is genoeg
In Zichtbaar Beter bespreken de schoonmakers samen met de gebruikers van het pand hoe zij het liefst zien dat Hago schoonmaakt. Door simpelweg met een kleurtje aan te geven wat heel schoon moet zijn en wat minder prioriteit heeft, ontstaat zo een op maat gemaakte A4-menukaart die leidend is voor de schoonmakers. Boudewijn Heusinkveld, regiodirecteur Hago Zuid-West Nederland: "Bij het samenstellen van de menukaart ontdek je overigens de reden waarom standaard schoonmaakcontracten zelden tot applaus leiden. Waar de ene afdeling het juist heel belangrijk vindt dat er dagelijks een doekje over de stoelleuningen gaat, hecht de andere afdeling hier nauwelijks waarde aan."

Loslaten
"In de uitvoering laten we het frequentieschema uit traditionele contracten volledig los. We maken dus niets meer schoon dat al schoon is omdat een star werkprogramma dat zou voorschrijven. Door de onnodige herhaling los te laten, ontstaat meer ruimte om ad-hoc in te spelen op vragen van de klant. Omdat we met Zichtbaar Beter overdag schoonmaken, kan de schoonmaker verzoeken bovendien direct uitvoeren in plaats van na kantoortijd. Verwacht de klant belangrijk bezoek? Dan haalt de schoonmaker met alle plezier nog even een doekje over de vergadertafel."

Huidige klanten
Huidige klanten die kiezen voor onze nieuwe aanpak betalen niets extra’s voor Zichtbaar Beter. De gecontracteerde uren worden op basis van het nieuwe werkmodel opnieuw ingedeeld. Daarmee creëren we tegen dezelfde kosten toch meerwaarde. 

Hago Next 
Maar wat is het verschil eigenlijk met Hago Next? Binnen Hago Next wordt ook 'Zichtbaar Beter' gewerkt en gaan we uit van dezelfde principes: verantwoordelijkheden weer terug bij de vakgeschoolde schoonmaker en resultaatgericht schoonmaken. Echter zijn er andere elementen aan toegevoegd zoals een harde garantie op kwaliteit met een minimum van een 8, een open begroting met een plafondbedrag en de smartphone-applicatie @lly die volledig inzicht geeft in het proces en duurzaamheid. Voor meer details kijk op www.hagonext.nl.  
 

Klinkt goed, maar boeken jullie ook al resultaten? >>

Ja, ik wil meer weten over Zichtbaar Beter - Bel mij terug

Ja, ik wil meer weten over Zichtbaar Beter - Bel mij terug
Re-captcha
Captcha