Meerwaarde door slim herindelen uren
Schoonmaakbedrijf Hago - schoonmaakdiensten schoonmaker

Wat is 3D?

Meerwaarde door slim herindelen uren

Wat is 3D?

3D is een reactie op de traditionele schoonmaak die in de loop der jaren is verworden tot hogere wiskunde. Voor Europese aanbestedingen leveren we vuistdikke boekwerken aan, vol rekenkundige modellen om aan de gestelde (kwaliteits)eisen te voldoen. Dat kan eenvoudiger.

A4-tje is genoeg
In 3D bespreken de schoonmakers samen met de gebruikers van het pand hoe zij het liefst zien dat Hago schoonmaakt. Door simpelweg met een kleurtje aan te geven wat heel schoon moet zijn en wat minder prioriteit heeft, ontstaat zo een op maat gemaakte menukaart die leidend is voor de schoonmakers. Boudewijn Heusinkveld, regiodirecteur Hago Zuid-West Nederland: "Bij het samenstellen van de menukaart ontdek je overigens de reden waarom standaard schoonmaakcontracten zelden tot applaus leiden. Waar de ene afdeling het juist heel belangrijk vindt dat er dagelijks een doekje over de stoelleuningen gaat, hecht de andere afdeling hier nauwelijks waarde aan."

Loslaten
"In de uitvoering laten we het frequentieschema uit traditionele contracten volledig los. We maken dus niets meer schoon dat al schoon is omdat een star werkprogramma dat zou voorschrijven. Door de onnodige herhaling los te laten, ontstaat meer ruimte om ad-hoc in te spelen op vragen van de klant. Omdat we met 3D overdag schoonmaken, kan de schoonmaker verzoeken bovendien direct uitvoeren in plaats van na kantoortijd. Verwacht de klant belangrijk bezoek? Dan haalt de schoonmaker met alle plezier nog even een doekje over de vergadertafel."

Meerwaarde door herindeling
Klanten die kiezen voor onze nieuwe aanpak betalen niets extra’s voor 3D. De gecontracteerde uren worden op basis van het nieuwe werkmodel opnieuw ingedeeld. Daarmee creëren we tegen dezelfde kosten vaak toch meerwaarde.

Resultaten 3D
“Doordat ik overdag werk, heb ik meer energie. ‘s Avonds ben ik met mijn gezin. De kinderen genieten als ik thuis ben, we kunnen weer een gezin zijn.”
Schoonmaakster Nuray
Ja, ik wil meer weten over 3D - Bel mij terug

Ja, ik wil meer weten over 3D - Bel mij terug
Re-captcha
Captcha