Meer dan alleen dagschoonmaak
Schoonmaakbedrijf Hago - schoonmaakdiensten schoonmaker

3D

Meer dan alleen dagschoonmaak

Dagschoonmaak + Dialoog = Direct resultaat

Iedereen tevreden door: Dagschoonmaak, Dialoog en Direct resultaat. Zichtbaarheid overdag en dialoog tussen schoonmaker en eindgebruiker over prioriteiten en wensen. Met direct resultaat in de belevingsonderzoeken over de technische en belevingskwaliteit. De klant- én de medewerkerstevredenheid schieten met minimaal een punt omhoog, zonder dat de kosten in hetzelfde tempo meestijgen. 

Eindgebruiker bepaalt het menu
De kracht van 3D ligt in handen van de eindgebruiker. Die maakt zijn wensen kenbaar, die we vastleggen in een menukaart. Deze menukaart vormt vervolgens het uitgangspunt voor het werkprogramma van onze schoonmaakmedewerker, dat hij naar eigen inzicht aanpast op de wensen per afdeling. En door dagschoonmaak in te zetten, is dialoog met de schoonmaakmedewerker over het uit te voeren werk altijd mogelijk. 

Lees hier alles over de werking van de menukaart en de verdere voordelen van dagschoonmaak>>"Met 3D ontdekt je de redenen waarom standaard schoonmaakcontracten zelden tot applaus leiden. Waar de ene afdeling het juist heel belangrijk vindt dat er dagelijks een doekje over de stoelleuningen gaat, hecht de andere afdeling hier nauwelijks waarde aan. 3D lost dat op met de menukaart"
Boudewijn Heusinkveld, regiodirecteur Hago West.

3D: Bewezen zichtbaar beter

3D werd al succesvol ingevoerd bij klanten als DSM, DHL en Ericsson:
• Medewerkerstevredenheid van 6,5 naar 8,7
• Klanttevredenheid van 6,0 naar 8,5
• Verlaging beheerskosten tot 15%
• Stijging technische kwaliteitAls het onze koningin behaagt...