Menu
tapijtreiniging

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging

Dagelijks gaan er in uw bedrijf menige voetstappen over de vloer. Door intensief gebruik vervuilt het tapijt en zonder deskundig onderhoud kan dit een blijvende slijtage veroorzaken. Hago heeft een compleet dienstenpakket om uw tapijt in optimale staat te houden. 

Waarom moet tapijt gereinigd worden?
Onderhoud is nodig om het tapijt in goede staat te houden. Goed onderhoud biedt een langere levensduur. Op het oog ziet het tapijt er vaak nog best goed uit, maar ieder tapijt wordt in de loop van de tijd vuil door ingelopen vuil en stof. Er is daardoor sprake van egale vervuiling. Tapijtreiniging zorgt er voor dat ingelopen zand en stof uit het tapijt wordt gehaald. Pas als het geheel weer eens grondig is schoongemaakt zie je meestal pas weer hoe vuil het tapijt eigenlijk was.
Daarnaast is het vanuit hygiënisch oogpunt aan te raden om regelmatig uw tapijt te laten reinigen. Het vermindert het gezondheidsrisico aanzienlijk bij mensen met astma of allergieën.

Reinigingsmethoden
Tapijt varieert in materiaal en afwerking. Ook is er verschil in de aard en mate van vervuiling. Voor ieder soort tapijt en type vervuiling heeft Hago (in samenwerking met MDS) de meest effectieve reinigingsmethoden.

Geen vlek is ons te gek
Ook voor het verwijderen van vlekken uit tapijt is er altijd een adequate oplossing. Wij verwijderen hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld koffie, thee, kauwgom, rode wijn, verf, of teer op professionele wijze, zonder verkleuring en/of beschadigingen. En we garanderen u een 100% verwijdering van de meest hardnekkige koffievlekken. Zo kunnen wij een juiste balans aanbieden tussen het reinigen van tapijt en het vaak door u gewenste vlekverwijderen.

Dienstenpakket
We bieden u een uitgebreid dienstenpakket aan voor het reinigen en onderhouden van tapijt, door heel Nederland:
• Eénmalig of jaarlijks tapijtreinigen, waaronder het verwijderen van hardnekkige vlekken
• Adviseren en uitvoeren van onderhoudsprogramma’s
• Sealen van tapijt (aanbrengen van een beschermlaag)
• Antistatisch behandelen van tapijt
• Desinfecteren van tapijt

Ik wil meer weten over tapijtreiniging

Ik wil meer weten over tapijtreiniging
Re-captcha
Captcha

Download flyer

      


MDS

Voor de reiniging van tapijt hebben wij een samenwerkingsverband (landelijk) met MDS. Alle contacten lopen via uw contactpersoon van Hago, maar MDS voert de werkzaamheden uit. Hierdoor profiteert u van het specialisme en de kennis van MDS.
Tevens vertegenwoordigt MDS de belangrijkste tapijtfabrikanten bij het onderhoud en de reiniging. Ze zijn daardoor maximaal op de hoogte van de voorschriften van tapijtfabrikanten. Hago en MDS werken ook samen voor de reiniging van stoelen en houten en natuursteen vloeren.


Tips

- Gebruik zogenaamde schoonloopmatten bij de ingangen

- Goed dagelijks onderhoud verlaagt de frequentie van specialistisch reinigen

- Verwijder vlekken direct

- Wrijf nooit, maar dep bij het verwijderen van vlekken