Menu
Reiniging en preventie
Graffitireiniging - schoonmaakbedrijf Hago

Graffitiverwijdering

Reiniging en preventie
Illegale graffiti, posters, verf, noem het maar op. Bekladding is een crime. Hago beschikt als enige aanbieder over een netwerk van specialisten, dat landelijk dekkend – 24 uur per dag – snel en effectief bekladding verwijdert. Op elke straathoek in uw gebied en van elke centimeter gevel van uw organisatie. Hago biedt bovendien méér dan schoonmaak. Met onze uitgebreide anti-kladmogelijkheden heeft u nergens omkijken naar.Blijft de vlek desondanks zichtbaar? Dan schilderen we het oppervlak over in de oorspronkelijke kleur. Vervolgens staan we u bij met gedegen advies ter preventie en voeren we dit advies desgewenst ook uit.

Preventie
Voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Mocht het leed toch geschied zijn, dan helpen we u graag bij het voorkomen van nieuwe overlast. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van hekwerk, begroeiing en camera’s of het aanbrengen van een coating. Ook leggen we de graffiti vast op beeld, ter ondersteuning van bijvoorbeeld eventuele aangifte bij de politie.

Hago regelt het
Om u een dergelijk totaalpakket aan te kunnen bieden – van preventie tot aan verwijdering – werkt Hago samen met een aantal specialistische partijen. Eén hiervan is zusterbedrijf Fortron. Hago fungeert in alle gevallen als makelaar en is daarmee uw énige aanspreekpunt.
Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op met Hago door te mailen naar info@hago.nl. Of bel: 0800 - 235 4246.

NS, onze grootste opdrachtgever

Hago kwam als beste uit de bus bij de Europese Aanbesteding van NS Stations, de beheerder en ontwikkelaar van stationsgebieden in Nederland. Hiermee geeft de NS de verantwoordelijkheid voor het graffitivrij houden van alle treinstations in Nederland aan ons uit handen. Een megaklus waar we trots op zijn.NS Stations:
"De NS zocht een gunstige partner die veel werk uit handen kan nemen. Op vele gebieden, zoals prijs, flexibiliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen, milieu, snelheid en ontzorging scoorde Hago het allerbeste. Zij bieden een landelijk 'makelaarschap' aan, met één aanspreekpunt waar de NS met alle problemen terecht kan. We zijn overtuigd dat Hago de juiste partnerkeuze is!"