Menu
carriere bij hago

Carrière bij Hago

Commercieel Manager (M/V) 32-40 uur per week, standplaats Capelle aan den IJssel/Roosendaal
Commercieel Manager Groningen
Hago Nederland B.V. is één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland met 4750 medewerkers. Wij werken in alle mogelijke omgevingen, variërend van kantoorgebouwen en scholen tot treinen en bussen.
Management Assistent (Fulltime, 40 uur) Standplaats Endhoven
Medewerker Personeelsadministratie (M/V) 32 - 40 uur, Standplaats Heerlen
Wil jij werken bij het meest innovatieve en leukste schoonmaakbedrijf van Nederland?
Meewerkend Voorwerk(st)er Algemeen Schoonmaakonderhoud (m/v, 10 uur per week)
Wij zoeken een collega die in de avonduren leiding geeft aan een aantal medewerkers in de omgeving Maastricht. Dit houdt in dat je operationeel leiding geeft aan een aantal medewerkster, maar tevens ook meewerkt.

MBO'ers

In alle disciplines van ons bedrijf - uitvoering, administratie en commercie - zijn MBO'ers werkzaam. Een groot bedrijf als Hago is constant op zoek naar nieuw talent. Heb je een MBO-opleiding, dan heb je aan Hago een goede werkgever.

Academici en HBO'ers

Voor HBO'ers en academici zijn er volop mogelijk-heden voor een glansrijke carrière bij Hago. Mensen die een universitaire of HBO-opleiding hebben afgerond, kunnen hun loopbaan een interessante wending geven in diverse functies. Er zijn ook doorgroeimogelijkheden naar andere bedrijven binnen de Vebego-groep, waarbij je bijvoorbeeld ervaring kunt opdoen in het buitenland.