Menu
Reiniging en preventie
Graffitireiniging - schoonmaakbedrijf Hago

Graffitiverwijdering

Reiniging en preventie

Graffiti verwijderen

Illegale graffiti, posters, verf. Bekladding is een crime. Hago biedt als enige aanbieder landelijke dekking, 24 uur per dag. Bovendien bieden we met onze anti-kladmogelijkheden méér dan schoonmaak. 

Graffiti en elke andere vorm van gevelvervuiling wordt met uiterste zorg voor de ondergrond verwijderd. Blijft de vlek desondanks zichtbaar? Dan schilderen we de muur als nieuw, in exact de juiste kleur.Preventie
Ook helpen we u graag bij het voorkomen van nieuwe overlast. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van hekwerk, begroeiing en camera’s of het aanbrengen van een coating. Ook leggen we de graffiti vast op beeld, ter ondersteuning van bijvoorbeeld eventuele aangifte bij de politie.

Hago regelt het
Om u een dergelijk totaalpakket aan te kunnen bieden – van preventie tot verwijdering – werkt Hago samen met een aantal specialistische partijen. Eén hiervan is zusterbedrijf Fortron. Hago fungeert in alle gevallen als makelaar en is daarmee uw énige aanspreekpunt.

 

Meer informatie over graffitiverwijdering

Meer weten of een afspraak maken? Neem contact op met Hago door te mailen naar info@hago.nl. Of bel: 0800 - 235 4246.

NS, onze grootste opdrachtgever

Hago kwam als beste uit de bus bij de Europese Aanbesteding van NS Stations, de beheerder en ontwikkelaar van stationsgebieden in Nederland. Hiermee geeft de NS de verantwoordelijkheid voor het graffitivrij houden van alle treinstations in Nederland aan ons uit handen. Een megaklus waar we trots op zijn.


NS Stations:
"De NS zocht een gunstige partner die veel werk uit handen kan nemen. Op vele gebieden, zoals prijs, flexibiliteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen, milieu, snelheid en ontzorging scoorde Hago het allerbeste. Zij bieden een landelijk 'makelaarschap' aan, met één aanspreekpunt waar de NS met alle problemen terecht kan. We zijn overtuigd dat Hago de juiste partnerkeuze is!"