Menu
Toonbeeld van vakmanschap
Schoonmaakbedrijf Hago - Industrie en cleanrooms

Cleanroomreiniging

Toonbeeld van vakmanschap

Specialist in cleanroomreiniging

Hét toonbeeld van vakmanschap in de schoonmaak is cleanroomreiniging. Met de specialistische schoonmaak van een kleine 300 cleanrooms in Nederland, waaronder die van geneesmiddelen-producenten Intervet en MSD Oss, is Hago marktleider in deze niche. Een koppositie die we net zo minutieus bewaken als het reinigen van een cleanroom zelf.

Reinigen in cleanrooms is een specialisme. Het is van essentieel belang voor de instandhouding van de gewenste conditie van de cleanroom. Reinigen in cleanrooms vereist goede afspraken voor alle personen die actief zijn in de cleanroom. Hago heeft als toonaangevend landelijk schoonmaakbedrijf 70 jaar ervaring in schoonmaak in de industrie en het reinigen van cleanrooms in het bijzonder.

Daarbij heeft Hago met de strenger wordende regelgeving en de innovatie in cleanrooms zich verder gespecialiseerd in cleanroomreiniging, om haar klanten in de industrie nog beter van dienst te kunnen zijn. Hago is bovendien marktleider in de zorg en specialist in cleanroomreiniging volgens GMP-normering.

Partner van het Cleanroom Innovation Platform

Hago verzorgt de schoonmaak van tal van cleanrooms in de farmaceutische industrie, voedingsmiddelen-industrie, technische industrie en de zorg. Tevens is Hago partner van het Cleanroom Innovation Platform, www.cleanroominnovation.com
  

‘Vakmanschap is de ambitie is goed te willen doen. Heel goed te willen doen.’
    Geen cleanroom kan functioneren zonder dat er voortdurend wordt gereinigd. Het vraagt kennis en discipline. Het vraagt een specialist.

Lees meer over cleanroomreiniging>>

Leest u liever van papier?

Wij sturen de brochure Specialist in cleanroom-reiniging graag naar u op.
Leest u liever van papier?
Re-captcha
Captcha