Menu
Vakspecialist
Schoonmaakbedrijf Hago - Industrie en cleanrooms

Cleanroomreiniging

Vakspecialist

Specialist in cleanroomreiniging

Reinigen in cleanrooms is een specialisme. Het is van essentieel belang voor de instandhouding van de gewenste conditie van de cleanroom. Reinigen in cleanrooms vereist goede afspraken voor alle personen die actief zijn in de cleanroom. Hago heeft als toonaangevend landelijk schoonmaakbedrijf 70 jaar ervaring in schoonmaak in de industrie en het reinigen van cleanrooms in het bijzonder.

Daarbij heeft Hago met de strenger wordende regelgeving en de innovatie in cleanrooms zich verder gespecialiseerd in cleanroomreiniging, om haar klanten in de industrie nog beter van dienst te kunnen zijn. Hago is bovendien marktleider in de zorg en specialist in cleanroomreiniging volgens GMP-normering. Voor continue kennis en opleiding werkt Hago samen met zusterbedrijf Alpheios, één van de grootste bedrijven op het gebied van professionele schoonmaakmiddelen, -systemen, -methodieken en systemen, en toonaangevend in de industrie en de zorgsector.
    Geen cleanroom kan functioneren zonder dat er voortdurend wordt gereinigd. Het vraagt kennis en discipline. Het vraagt een specialist.

Lees meer over cleanroomreiniging>>

Bewezen vakmanschap

Hago heeft 70 jaar ervaring in schoonmaak en in de industrie, en verzorgt de schoonmaak van tal van cleanrooms in de farmaceutische industrie, voedingsmiddelenindustrie, technische industrie en de zorg. Hago is de vakspecialist in cleanroom reiniging en partner van het cleanroom innovation platform, www.cleanroominnovation.com
  

‘Vakmanschap is de ambitie is goed te willen doen. Heel goed te willen doen.’