Schoonmaken is een vak

Nederland is zo’n mooi land. Een land dat het verdient om goed schoongehouden te worden. Schone ziekenhuizen, schone treinen, een schoon vliegveld, schone kantoren, schone fabrieken, schone scholen en universiteiten. We profiteren er allemaal elke dag opnieuw van. Maar dat gaat niet vanzelf. Elke dag zijn duizenden mensen in touw om een bijdrage te leveren aan de hoge kwaliteit van ons dagelijks leven. En daar zijn we bij Hago ontzettend trots op. Want schoonmaken is een vak, een vak dat zich bij ons de afgelopen jaren enorm ontwikkeld heeft. Samen met onze klanten. Van het anoniem schoonmaken naar een essentieel en zichtbaar onderdeel van de kwaliteitsbeleving van de klanten van onze klanten. Bouwend op het vakmanschap, de vindingrijkheid en het eigen initiatief van duizenden gedreven professionals.

Over Hago

.

De schoonmakers van...

...de zorg

Voor 22.000 patiënten van ziekenhuizen, universitair medische centra en klinieken zorgen wij voor een schone en veilige omgeving waar zij zich thuis kunnen voelen.

Hago Zorg

...consumerend Nederland

Voor de duizenden grote klanten en kleine klantjes van de voedingsmiddelen-, chemische en hightechindustrie zorgen wij voor een hygiënische en veilige productieomgeving.

Hago Food & Industry

...Schiphol

Voor de ruim 63 miljoen reizigers die jaarlijks vertrekken van en aankomen op Schiphol maken wij de luchthaven schoon.

Hago Airport Services

...lerend Nederland

Voor 119.000 leerlingen en studenten in het hoger en wetenschappelijk onderwijs zorgen wij dagelijks voor een schone en frisse leeromgeving.

Hago Onderwijs

...werkend Nederland

Voor medewerkers op 175.000 kantoorwerkplekken verzorgen wij een schone en inspirerende werkomgeving, van koffiehoek tot conference room.

Hago Kantoren

...vooruitstrevend Nederland

Voor iedereen die voorop wil lopen zorgen wij overdag, met de nieuwste schoonmaaktechnieken en –innovaties, voor een frisse beleving.

Hago Next

...treinend Nederland

Voor de meer dan 1.000.000 reizigers die dagelijks gebruikmaken van de 3.000 treinen van NS die in Nederland rondrijden, zorgen wij voor een schone en veilige treinreis.

Hago Rail Services

...de zorg

Voor 28.000 zorgcliënten van verpleeg- en verzorgingshuizen, de thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg en gehandicaptenzorg zorgen wij voor een schone en veilige omgeving waar zij zich thuis kunnen voelen.

Hago Zorg

Nieuws

Schoonmakers van Nederland - Hago

Hago benadrukt de meerwaarde van segmentatie

Schoonmaakbedrijf Hago zorgt op talloze plekken voor een schoon Nederland en speelt daarmee een rol in het leven van vrijwel iedereen. En claimt dan ook vanaf nu: wij zijn Hago, de schoonmakers van Nederland.

Lees meer

Een keer geen eten op tafel is geen enkel probleem

Schoonmakers zijn net mensen. Ze verdienen een plek in het licht, een naam en een gezicht. Lees hier de blog geschreven door collega Miel Blok. Miel is tenderspecialist bij Hago en schrijft regelmatig blogs over wat hem opvalt in de schoonmaakbranche.

Lees meer

Samenwerking ASML - Hago Food & Industry

Sterke regionale samenwerking basis voor vertrouwen

Hago en ASML hebben hun samenwerking opnieuw verlengd. Al jarenlang verzorgt Hago het schoonmaakonderhoud binnen het hightech bedrijf, van de cleanrooms en kleedsluizen tot de reguliere schoonmaak van kantoren en het afvalbeheer.

Lees meer
Sylvia van Erven - Schoonmaker van Nederland - Hago

Schoonmaker van Nederland: Sylvia van Erven

"Op mijn veertiende maakte ik al schoon in een bejaardenhuis. Als bijbaan. Na mijn middelbare school heb ik nog verschillende andere banen gehad, tot ik moeder werd. Zo ging dat in die tijd. Toen de jongens naar de middelbare school gingen, wilde ik weer wat doen. Ik kan niet stilzitten, dan voel ik mij oud. Via mijn schoonzusje kon ik aan de slag bij Hogeschool Windesheim. Nu alweer 20 jaar geleden. De tijd is voorbij gevlogen. Ik heb het nog steeds enorm naar mijn zin. Mooi team, tevreden klant: wat wil je nog meer?"

Lees meer

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Koffie afspraak - Hago

Koffie?

Nieuwsgierig naar wat Hago voor jouw organisatie kan betekenen? Dan gaan we graag in gesprek. Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Contactgegevens
Schijf je in voor de nieuwsbrief - Hago

Blijf up-to-date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van actuele ontwikkelingen, trends en innovaties die interessant voor jouw organisatie kunnen zijn.

Inschrijven
Werken bij Hago

Werken bij Hago?

Spreekt ons verhaal je aan en wil je ook werken bij een van de Hago-bedrijven? Leuk! Bekijk snel onze vacatures of er iets bij zit wat bij je past.

Vacatures